Vanhoja koiria, uusia temppuja – denveriläinen pelastaa koiria

Steve Greig tietää hyvin että koskaan ei ole liian myöhäistä löytää tai antaa rakkautta. Mies oli murtunut kun hänen vanha koiransa kuoli. Kuukausia tapahtuneeen jälkeen hän tajusi että hänen täytyi tehdä jotain positiivista koiransa muistoa kunnioittaakseen. Hän päätti auttaa muita koiria.

Vihje: paikallinen eläinkoti.

Greig poikkesi paikallisessa eläinkodissa ja sai mukaansa 12-vuotiaan sydän- ja polvivaivaisen chihuahuan. Pian hän laajensi kotiaan tarjotakseen elinolot 9 muulle koiralle kuten myös possulle, kanoille, ankoille ja kissoille.

Hänen työnsä on vaativa mutta Greig on saanut työstään paljon energiaa koska normaalisti vanhempien koirien on lähes mahdoton saada uutta kotia jouduttuaan eläinkotiin. Aikaisin aamulla hän tekee eläimille aamupalat ottaen huomioon dieetit ja allergiat. Päivät ovat leikkiä varten ja iltaisin käydään tarvittaessa eläinlääkärissä ja kävelyllä lähistöllä.

Greigin eläimet ovat löytäneet unelmiensa kodin ja mies suunnitteleekin hoitavansa koiria ja muita eläimiä niin kauan kuin jaksaa niistä huolehtia.

Lisätietoa: Instagram

JÄTÄ VASTAUS